Pure love envelop happiness. Iubirea pura invaluie fericirea

Via internet

Am pus deoparte, cu ascunzis si dintr-o vreme indepartata, fraze marete, pline de intelepciune rostite de catre filozoful si pedagogul de origine bulgara, Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov. Acesta a fost momentul prevazut pentru ca iscusitele fraze sa paraseasca ascunzisul: o zi care se deosebeste de altele, o zi, asa cum spun italienii, sui-géneris - particulara si unica.

„Pentru ca veselia sa te cuprinda , trebuie sa fii liber, iar pentru a fi liber trebuie sa incetezi sa aduni in interior niste poveri. Veseliei i se asociaza ideea de lejeritate. Ce ne face sa devenim sprinteni? Iubirea. Iubirea ne incalzeste si ne dilata inima si atunci, ca un balon care se inalta in atmosfera, noi devenim usori si urcam veseli in spatiu. Veselia este una dintre expresiile cele mai poetice ale iubirii. Atunci cand iubiti pe cineva, este de ajuns sa ii auziti numele pronuntat sau sa il zariti de departe pentru a va simti veseli, bucurosi, iar sufletul vostru incepe sa cante.
Veti spune ca, daca acea persoana pe care o iubiti nu va iubeste, a o vedea de departe sau a-i auzi numele va face sa suferiti. Este adevarat, fiindca iubirea ce o simtiti pentru ea nu este inca adevarata iubire. Adevarata iubire nu are nevoie de ajutor, ea nu asteapta nimic. Si cum nu asteapta nimic, ea va daruieste totul.”

Iata o judecata cumpanita: adevarata iubire, cea pura si sincera, nu asteapta nimic in schimb, este neconditionata. Ea doar ofera din suflet, precum iubirea unei mame, cea care nu secatuieste niciodata. Drept urmare, frazele filozofului, se expun intentionat ca inchinare solemna mamei mele. Fiindca iubirea ei ma face usoara. Multumesc, mom! Love you! HAPPY BIRTHDAY!!!

Si, in fine, pentru a complace apetitul, va sugerez si va reamintesc tortul de ciocolata, realizat anul trecut pe vremea aceasta. Enjoy!

Nu uitati ca iubirea infatisata adineaori ar trebui sa-si reflecte stralucirea in orice tip de relatie - fraternitate sau cuplu - pentru ca, tocmai, absenta acesteia duce la disolutia relatiilor. Atunci cand oferiti ceva unei persoane dragi si simtiti cum asteptarea "premiului" va invaluie, cugetati o clipa la iubirea mamei - ea nu asteapta nimic in schimb, niciun premiu, ea doar iubeste si daruieste.Sursa acestui articol:

Omraam Mikhael Aivanhov, (2013), Ganduri pentru fiecare zi, Bucuresti: Prosveta

Comments